Ankor

Vi har fyra ankor. Två svarta Cayuga ankor, en svart-vit Myskanka och en vit anka som är en korsning mellan Svensk blåanka och Magpie cross.

Vi säljer ankägg.

anka mindre ankor svart anka

 

Pluggbrätten och andra fiffiga tillbehör för vårens odling

Visst är det härligt att odlingssäsongen är igång. Vi har nu fått hem ännu fler produkter som gör frösådd och förodling extra roligt. En av vårens nyheter är pluggbrätten från Nelson Garden. Med ett pluggset ryms många plantor på liten yta, en liten planta får sitt egna, välanpassade utrymme, i en liten plugg.

 

pluggsetIMG 3645

 

Vi har även krukmakare, jordstampare, jordsåll, prickelpinnar, omplanteringsset, paper pots, mm.

Lycka till med odlingen!

Nur har vi fått hem fler fårskinn

Äntligen har vi fått hem fler fårskinn. Vi har nu två typer av fårskinn. Dels en modell som är tvättbart i 30 grader och ullens längd är ca 3,5 cm. Den andra modellen är långhårigt skinn som har lockar på drygt 10 cm.

 

Spara

Spara

Spara

Tävling på Instagram

Under perioden 12:e till 19.e februari har vi en tävling på Instagram där ni kan vinna ett planteringsset. I setet  ingår ett jordsåll, en jordpackare, en krukmakare och ett omplanteringsset med verktyg perfekta för små plantor. Totalt värde drygt 600 kr.

För att delat i tävlingen ska du:

1. Följa vårt Instagram konto

2. Tagga 2 vänner

3. Gilla och dela bilden på planteringssetet

Lycka till!

Spara

Spara

Spara

Webbutiken förbättrad

Nu har vi gjort en del förbättringar i webbutiken. Det är nu enklare och går snabbare att slutföra en beställning. Fler förbättringar kommer inom kort, bland annat kommer vi snart att kunna erbjuda kortbetalning. Ni är alltid välkomna att höra av er med synpunkter eller förslag på förbättringar av vår hemsida och webbutik.