Locke Gård

Webbutik - Gårdsbutik - Hönsfaddergård

Trädgårdsbelysning Stone
Trädgårdsbelysning Stone
Trädgårdsbelysning Stone
Trädgårdsbelysning Stone
Trädgårdsbelysning Stone

Stone

Stenformad trädgårdsbelysning i två storlekar.
Pris 449,00 kr
Välj storlek
Beskrivning

Stone är en stenformad trädgårdsbelysning som finns i två storlekar. På lagtid liknar den en riktig sten med sin gråmelerade yta och på kvällen får den ett varmvitt sken som sprider sig vackert i omgivningen. Stone och Stone XL passar perfekt till lägre växtlighet med hålrum under bladverket, t ex funktia och ormbunkar. De passar också bra bland naturstenar.

Lamporna är på 2 watt och tillverkade av polyeten. De ger ett varmvitt ljus och är rundstrålande i 360 grader. Den mindre modellen är 25 cm lång och 22 cm bred, Stone XL är 40 cm lång och 30 cm bred. En 70 cm kabel ingår.

Du behöver komplettera med en 12 V transformator, förlängningskablar och eventuella grenkablar. Kablar och transformatorer finns i olika utföranden och du väljer vad du behöver beroende på vilka ytterligare armaturer du vill komplettera med. Välj en transformator som minst motsvarar lampornas totala effekt.

Till Stone och Stone XL passar en 21 W transformator och en 10 m förlängningskabel bra. Ett tips är att komplettera med en ljussensor som automatiskt tänder belysningen på kvällen.